Etiketler

Yabancıların Öğrenci Üniversite Kaydı Türkiyede Okumak Bir Ayrıcalıktır

uluslararası öğrenci üniversite kaydı


Yabancı Üniversite Kayıtları Başladı 


Türkiye de üniversite okuma fırsatı. Enrollment to universities in Turkey started


              


  Medipo Üiversitesi 


GÜZEL BİR GELECEK İÇİN DOĞRU ADRES MEDİPOL ÜNİVERSTESİ 
YABANCI ÖĞRENCİ KAYITLARI BAŞLADI

ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KAYITLARI BAŞLADI +905551571157  +908502550157

Medipol Üniversitesi ile Parlak ve güzel bir gelecek sizi bekliyor. Yabancı öğrenci dönem kayıtları başladı Mobdekom Danışmanlık olarak acentesi olduğumuz medipol üniversitesine kayıtlarınızı  sınavsız kayıtsız şartsız en uygun fiyatlarla.
Ülkenizden vize alıp gelmeniz için okul davetiyesini okul kayıtlarınızı organize ediyoruz ve vize alıp gelmenize yardımcı oluyoruz  bilgi için +905551571157  +908502550157 den ulaşmanız bize yeterli 

İstanbul Medipol Üniversitesi, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından oluşturulan 2020 Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi sonuçlarına göre en başarılı 34. üniversite olarak görüldü. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın açıkladığı sonuçlara göre İstanbul Medipol Üniversitesi, “Fikri Mülkiyet Havuzu” kategorisinde toplam 41,1 puan ortalamasıyla 34. sırada, vakıf üniversiteleri arasında 9. ve tüm üniversiteler arasında 6. sırada yer aldı.

Verilere göre hazırlanan Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi'nde 'Bilimsel Teknolojik Araştırma Yetkinliği', 'Fikri Mülkiyet Havuzu', 'İşbirliği ve Etkileşim' ve 'Ekonomik Katkı ve Ticarileşme' olmak üzere dört boyutta 22 gösterge yer alıyor. 50'den fazla öğretim üyesi bulunan 185 üniversiteden toplanmıştır.

2012 yılından bu yana TÜBİTAK tarafından yayınlanan Girişimci ve Yenilikçi Üniversiteler Endeksi, üniversiteleri girişimcilik ve yenilikçilik performanslarına göre sıralıyor.

Endeks, üniversitelerde girişimcilik ve inovasyon kültürünün gelişmesine katkıda bulunuyor.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi


Sevgili öğrenciler ve üniversite adayları!

                                               +905551571157  +908502550157
İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, İstanbul’un merkezinde yer alıp, her taraftan kolay ulaşılabilir bir konumdadır. İstanbul’daki en prestijli üniversitelerden biri olan üniversitemizde, sahip olduğumuz güçlü eğitim kadromuz, bilimsel araştırma merkezleri ve laborotuvarlar sayesinde öğrencilerimize gerekli her türlü imkan sunulmaktadır.

Bununla birlikte üniversitemiz mevcut bölüm ve programlarını geliştirmeye ve onlara yenilerini eklemeye de devam etmektedir. Bu sebeple Türkiye’ye yükseköğrenim görme amacı ile gelip, eşsiz ve kadim şehrimiz İstanbul’da okumak isterseniz İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi öncelikli tercihiniz olsun. 5 kampüsümüz ve 300’den fazla nitelikli akademisyen kadromuz ile eğitim hayatınızda sizlere eşlik etmeye hazırız..

Bugün mezunlarımız gerek Türkiye’de gerekse yurt dışında olsun saygın politikacılar, ekonomistler ve sağlık çalışanları konumundadır. İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nden diploma alan, alanında başarılı bu tür yabancı öğrenci mezunlarımız en iyi referansımızdır..

Bize katılın ve onlardan biri de siz olun! Bizimle birlikte parlak geleceğinize doğru ilk adımı atın!


Yeditepe Üniversitesi


+905551571157  +908502550157

Yeditepe Ü niversitesi İstanbul Eğitim ve Kültür Vakfı (İSTEK - İstanbul Eğitim ve Kültür Vakfı) tarafından 1996 yılında Atatürk ilkeleri doğrultusunda kurulan Yeditepe Üniversitesi, öncü ve seçkin akademik ve idari kadrosuyla çağdaş, araştırmacı gençler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. , iş dünyasında ihtiyaç duyulan tüm niteliklere ve gerekli tüm teknolojik becerilere sahip, farklı kültürlere hakim ve kişisel olarak iyi gelişmiş. Üniversitemiz çağdaş akademik programları ve uygulamaları ile bilgi çağının ihtiyacı olan bir eğitim sunmaktadır. İletişim +905551571157



Topkapı Üniversitesi




Altınbaş Üniversitesi

+905551571157  +908502550157

Altınbaş Üniversitesi'nde, mükemmellik kültürünü teşvik ederek dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilere küresel bir toplumda gelişmelerini sağlayacak bilgi, beceri ve yeterlilikler sağlıyoruz.

Nereden olursanız olun, ne okumayı planlıyor olursanız olun, küresel erişimimiz, akademik mükemmelliğimiz ve özel desteğimiz, profesyonel ve kişisel başarıya giden yolda size yardımcı olabilir. Altınbaş Üniversitesi,

- Uluslararası kabul görmüş dereceler

- 84 ülkeden 3700'den fazla uluslararası öğrenci (öğrencilerin %26,84'ü uluslararasıdır)

- 30 ülkede 150'den fazla üniversite ile bağlantılar

- 53 Laboratuvar

- Türkiye'deki üniversiteler arasında en büyük sağlık bilimleri kampüsü

- En kaliteli akademik kadro

- Uluslararası öğrenciler için kapsamlı burs olanakları

- 100'den fazla şirketle iş ortaklıkları

- Stajlar, yaz okulları ve yurt dışı eğitim fırsatları

- Olağanüstü kampüs tesisleri

eğitiminize destek için. Eğitim hedefiniz olarak Altınbaş'ı seçmek için birçok nedeniniz var. Web sitemizdeki başvur butonuna tıklayarak başvurunuzu yapın ve Altınbaş'ta bize katılın! İletişim: +905551571157